Polonya'da Master

Polonya'da Denklik
Avrupa'nın en ucuz ülkesinde master yapmak ister misiniz? Eğitim dili İngilizce olan sayılı üniversitelerde master (yüksek lisans) yaparak Türkiye`ye döndüğünüzde çok daha rahat iş sahibi olabilirsiniz. Studiewell eğitim ve danışmanlık ile iletişime geçerek Polonya`da master yapabilirsiniz.
Polonya'da Master - Studiewell
Polonya'da Master - Studiewell
Polonya'da master yapmak isteyen öğrencilerin farklı arayışlar içerisinde olduğunu biliyor ve çözüm önerilerimizi paylaşıyoruz. Yurt dışında master yapmak isteyen öğrencilerin endişelendiği bazı konulara açıklık getirmek istiyoruz. Aklınızda herhangi bir soru işareti kalmaması için konuyu sonuna kadar okumanızı öneriyoruz. Aslında engel olarak görülen konuların basit çözümlerinin olduğunu, Studiewell ile iletişime geçerek Polonya`da yüksek lisans (master) yapabilirsiniz. Hem bürokratik konularda hem de barınma konularında size rehberlik yapacak olan eğitim danışmanlık firması, uzman ekipleriyle uzun yıllardır yurt dışında master yapmak isteyen öğrenciler için kolaylıklar sağlamaktadır.
Polonya'da Denklik - Studiewell
Polonya'da Denklik - Studiewell
Polonya'da Yüksek Lisans Şartları
Polonya Avrupa`nın eğitim açısından en ekonomik ülkelerinden bir tanesidir. Öğrencilerin bütçelerini çok zorlamayacak, master yaparken aynı zamanda çalışma fırsatlarından yararlanacak birçok imkan sunan Plonya`da master yapmak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz. Polonya vatandaşlarından da ekibimize katılan konunun uzmanlarıyla yapacağınız görüşmeler ile konuya hakim olacak, bütün endişelerinizden kurtulacaksınız.
Polonya'da Yüksek Lisans Şartları - Studiewell
Polonya'da Yüksek Lisans Şartları - Studiewell
Bütün süreç boyunca size rehberlik yapacak olan Studiewell eğitim danışmanlarıyla kariyerinizi planlayacak ve eğitiminizi tamamladıktan sonra da orda çalışabileceksiniz. Peki Polonya`da yüksek lisans (master ) yapmak için hangi şartları yerine getirmek gerekiyor. Web sitemizden alıntı yaparak konuyu detaylandıralım:
Polonya’da üniversite eğitimi almak isteyen adayların lise mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca öğrencilerin üniversite giriş sınavında başarılı olmaları veya Türkiye’de bir üniversiteye yerleştirilmeleri şartı aranmaz. Polonya üniversiteleri, lisede aldıkları dersler, başarı durumları, nitelikleri ve tercihleri doğrultusunda başvuru kabul etmektedir. Polonya’da üniversite eğitimi İngilizce veya Lehçe olarak tercih edilebilir. Polonya üniversitelerinde lisans eğitimi üç yıl sürmektedir. Bazı mühendislik bölümlerinde bu süre 4 yıla çıkmaktadır. Polonya’da Tıp Eğitimi altı yıl, Eczacılık ve Diş Hekimliği eğitimi ise beş yıl sürmektedir.
Gördüğünüz üzere şartlar oldukça kolaylaştırılmıştır. Yapmanız gereken tek şey karar vermek ve Studiewell ile iletişime geçmektir.
Polonya'da Master Fiyatları
Polonya`da üniversite eğitimi almak isteyen öğrencilerin en çok bu konuyla ilgili sorgulamalar yaptığı Google arama sonuçlarından da anlaşılmaktadır. Normal olan da bu zaten. Ancak hiç endişelenmenize gerek yoktur. Eğitim fiyatları oldukça ekonomiktir.
Polonya'da Master Fiyatları - Studiewell
Polonya'da Master Fiyatları - Studiewell
Konaklama için de Studiewell ile iletişimde olacağınız için çok uygun fiyatlara yurtlarda veya öğrenci evlerinde kalabilirsiniz. Dolayısıyla fiyatları sorun etmeden master yapabilir, dilinizi geliştirebilir ve farklı kültürden insanlarla tanışma fırsatını yakalayabilirsiniz. O halde geriye tek şey kalıyor. Aşağıdaki iletişim numaralarımızdan bizimle iletişime geçmek!
Telefon:
0552 817 62 52
0216 349 34 09
Merkez Adresi:
Osmanağa Mah. Kuşdili Cad. H. Fazlıoğlu İş Merkezi No:19 K:3 D:10 Kadıköy, İstanbul

1 Yorumlar

  1. Aslında engel olarak görülen konuların basit çözümlerinin olduğunu, Studiewell ile iletişime geçerek Polonya`da yüksek lisans (master) yapabilirsiniz. Hem bürokratik konularda hem de barınma konularında size rehberlik yapacak olan eğitim danışmanlık firması, uzman ekipleriyle uzun yıllardır yurt dışında master yapmak isteyen öğrenciler için kolaylıklar sağlamaktadır.

    YanıtlaSil
Daha yeni Daha eski